Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Loop je in je business er ook tegenaan dat sommige dilemma’s terug blijven komen? Misschien wil je van alles tegelijk en vind je het lastig om focus te houden? Of je staat voor een keuze om door te gaan of te stoppen met je bedrijf. Dit soort dilemma’s zijn lastig alleen op te lossen. Want wanneer doe je het goed? 

Of ben je startende ondernemer met best wel veel ambities en wil je leren van de besten? Hoe moet dat met marketing, boekhouding, je aanbod, je klanten etc. etc.? 

Wikje de Roos en ik hebben een uniek businesscoaching programma samengesteld waarin jij individueel gecoacht wordt en in een veilige kleine groep. Je kunt je pitch samenstellen en oefenen, je kunt al je vragen stellen en echt gaan voor jouw bedrijf en jouw ambities. Echt een top programma dat je binnen een half jaar kunt doorlopen. Omdat wij de groep op maat willen samenstellen, vragen we je om een afspraak te maken, zodat we eerst kennis kunnen maken en jij al je vragen kunt stellen. Wacht niet te lang, want er is beperkt ruimte. Wil jij je dromen en ambities waarmaken? Maak er dan werk van!

 

 

Ben je het zat om alles alleen uit te puzzelen? Wil je nieuwe ideeën en inspiratie? 

Contactgegevens

Elyt Consultancy
Tjessingawei 8
9047 VG Minnertsga

T. +31 – (0)6 -155 17 607
E. info@elytconsultancy.nl